TROUBY GAGGENAU
- ÚVOD
- PRODUKTY
- KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE
- GAGGENAU
- TROUBY GAGGENAU
Trouby řady 400
Řada vestavných spotřebičů Gaggenau Expressive series je inspirována principy Bauhausu a minimalistickou moderní architekturou. Dva rámy, jeden kruh, umělecké dílo – každý prvek je tahem designového génia. Vnější rám vymezuje jasnou hranici v kuchyňské stěně, zatímco vnitřní rám uchovává inovativní paspartu: nerezovou ocel za kouřovým sklem, sladění síly a elegance.
Řada Gaggenau Expressive series nabízí minimalistické vnitřní prostory pro maximální funkčnost.
Vysoce výkonný dolní ohřev, celoplošný gril, který se ukrývá za typickým modrým smaltovaným povrchem, nebo tříbodová teplotní sonda zajišťují vždy výjimečný a nezapomenutelný kulinářský zážitek.
Důmyslné osvětlení odhaluje kulinářské lahůdky, aniž by oslňovalo. Ovládací kolečko, které se jakoby vznáší nad displejem, perfektně splňuje jak kulinářské, tak estetické potřeby náročného kuchaře.
Pohodlné samočištění pyrolýzou bez jakékoli námahy odstraní nečistoty za necelé 4 hodiny při teplotě 485 °C.
Užívejte si dokonale čistou kuchyň.
Vestavný konvektomat
Opravdovou lahůdkou pro domácí kulináře je vestavný konvektomat. Kombinovaná parní trouba vaří, peče, griluje, gratinuje, napařuje, ohřívá, extrahuje šťávy a je schopna i vaření metodou sous-vide. K tomu všemu se umí díky speciálnímu programu a samostatnému přívodu a odpadu vody i sama vyčistit.
Se stylem a vysokou výkonností
Trouby lze dále doplnit nahřívací zásuvkou, která dokáže nahřát talíře i pro 6 až 12 hostů, ale také umí rozmrazovat, pomáhat ve vykynutí těsta a v pomalém vaření. Další možností je rozšíření o vakuovací zásuvku, která umožňuje rychlé a pohodlné zavakuování ryb, masa, zeleniny, ovoce pro optimální skladování či marinování. V kombinaci s konvektomatem Gaggenau lze zdravě připravit pokrmy postupem sous-vide.
Pečicí trouby série 200
Pečicí trouby ze série 200 představují srdce každé profesionální i soukromé kuchyně a můžete je dle libosti zkombinovat s dalšími spotřebiči. Například s užitečnou vakuovací zásuvkou nejen pro sous-vide vaření, kombinovanou parní troubou s automatickým samočisticím systémem, plně automatickým kávovarem, ohřevnou zásuvkou nebo mikrovlnnou troubou.
Díky intuitivnímu ovládání, otevírání pomocí dotykového displeje a mnoha dalším praktickým funkcím jsou pomocníkem pro každého.
Trouba EB333
Tato jedinečná trouba s nadčasovým designem je 90cm široká a má vnitřní kapacitu pro vaření 78 litrů. Prostor je tak velký, že se do něj vejdou 4 pečeně nebo rovnou celá husa. Je skoro celá vyráběna ručně a její součástí je i pečící kámen a teplotní sonda. Je asi jednoduché pochopit, proč právě tato trouba je první volbou profesionálních kuchařů pro domácí vaření a experimentování.